11. heinäkuuta 2015

Hiljaisuutta luvassa

Pitkään aikaan täällä blogissa ei olekaan ollut mitään virallista taukoa, mutta nyt olen päättänyt nauttia kesäloman viimeisestä jäljellä olevasta kuukaudesta täysin mitoin (kotona ja tallilla lusmuillessa kuluneen kesäkuun jälkeen), joten kalenterista löytyykin joka päivälle jotain menoa ja muistettavaa. Tätä postausta kirjoitellessani istunkin purjeveneemme kyydissä, ja olemme matkalla Viroon. Kesäisin on meillä perinteeksi muodostunut aina viikon (tai enemmän) mittainen purjehdusreissu, ja viime vuonna vietimme sen Kroatiassa vuokraveneen kyydissä.


Olemme reilun viikon verran nyt vesillä, ja pienenä vinkkinä - matkassa ovat myös ratsastuskamat! Virossa olisi tarkoitus mennä jollekkin tallille ratsastelemaan, enkä malttanut pysyä housuissani kuullessani tästä mahdollisuudesta! Tämän reissun jälkeen voisin yrittää tulla nopeasti postailemaan ennen kun lähden luultavasti Jyväskylään, jonka jälkeen Helsinkiin kaverini luokse, josta suoraan sitten Einolaan leirille! Leirin jälkeen jään paluumatkalla pois Lahden kohdalla, ja vietän muutamat päivät toisen kaverini luona. Elokuun alku onkin kaikella tapaa kiireinen, ja luvassa on kauan odotettu Weekend Festival, mökkeilyä sekä kaiken ilon irti ottamista tästä kesästä. Blogille tuskin jää paljon aikaa, sekä Gletinkin ratsastelut jäävät harmillisen vähälle. 

Älkää siis syyttä ihmetelkö tätä postaustaon väljyyttä, postailen heti kun ehdin ja saan nopeamman netin käyttööni läppäriin tällä purjehdusreissulla! :) Katsokaa myös ihmeessä videopostauksemme tämän aamun kisareissusta yhdessä Moonan ja Marisan kanssa! Itse toimin pääasiassa kuvausmiehenä mutta auteltiin yhdessä Marisan kanssa Moonaa valmistautumaan Metsämäen kisoihin tänään 11.7. Itse ratavideota ei tässä näy, mutta Moonan blogista sen löytää varmasti muutaman päivän sisällä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!