14. elokuuta 2015

Kuvat ennen ja jälkeen

Multa on todella monta kertaa kyselty ja toivottu postausta siitä, miten muokkaan kuvani. Ollaan myös kyselty gimppiin ja vegasiin liittyviä postauksia, sekä blogin ulkoasusta ollaan kyselty paljon. Niitä on tulossa ja muutamat ovat jo toteutusvaiheessa! Nyt näette, millaisen muutoksen blogiini ja kuvasivulleni päätyvät kuvat käyvätkään läpi.


Näissä kahdessa muokattu vain valotusta, varjoja ja kontrasteja.


Tätä kuvaa on suoristettu, rajattu ja valotusta muutettu hitusen.


Tästä en löytänyt alkuperäistä kuvaa, mutta samasta kohdasta otettu kuva, jota muokattu rajummin. Kuvaa siis rajattu ja valotusta muutettu melko paljon.


Vain kontrastia lisätty sekä kuvaa rajattu.


Valotuksia muutettu, tässä näkyy yksi perusmuutoksistani mitä kuviin teen!


Kuvaa suoristettu, rajattu sekä valotusta muutettu hieman. 

Mistä asioista tarkalleen haluaisitte lukea ns. tutoriaaleja?

12 kommenttia:

 1. Hei tää oli kiva! Tykkään hirveesti näist sun kuva/editointipostauksist koska ne on kaikilla bloggaajilla niin erilaisia eli kaikilta saa uusia vinkkejä :) Lissäälissää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiva et tykkäät! Mä tykkään kans ite lukee tämmösii nii päätin et teen itekkin :D

   Poista
 2. Aika samoja juttuja näköjään muokkaat kuin mä, silloin kun jaksan vaivautua kuvia muokkaamaan! :)

  VastaaPoista
 3. Millä ohjelmalla siis muokkaat kuvasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus picmonkeyllä blogiin tulevat kuvat, ja kuvasivulle päätyvät kuvat muokkaan tällä windowsin omalla kuvankäsittelyohjelmalla :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus, näitä ihmeessä lisää :-) Kiva nähdä miten muokkaat sun kuvat, kun mä ainaki tykkään aina hirveesti sun muokkaamista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, näitä on tulossakin lisää! Kiitos kovasti! :)

   Poista
 5. Tää oli todella kiva, lisää tällaisia! Joku video "miten muokkaan kuvani" olisi kiva, jos se on mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo, oon yrittäny latailla sellasta "näyttövideoijaa" mun koneeseen, et voisin kuvata tutoriaaleja kans gimppiin ja vegasiin, mutta arvaa onnistuinko... :D

   Poista
 6. Miksikäs muuten tuo Einolan kuvakansio on salasanasuojattu? Mietin vaan kun olisin ens vuonna tulossa ja haluaisin vähän nähdä minkälaista menoa siellä on (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut saanut muutamalta vielä lupaa pistää kaikkia kuvia julkisiksi, joten parempi musta laittaa vaan niin että leiriläiset näkee omat kuvansa, ja ettei kukaan ulkopuolinen katsele niitä ilman kuvissa esiintyvien lupaa. :) jos haluut nähdä millaista meijän leirillä oli, niin seuraile mun blogia tässä parin kuukauden sisällä, sillä sieltä on tulossa tänne blogiin joka päivältä erikseen leiripostauksensa kuvineen ja videoineen, ensimmäinen osa tulee jo huomenna! (:

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!