15. syyskuuta 2015

Hööks bloggaajatapaaminen 11.9

Ensimmäistä kertaa bloggaajaurallani pääsin ottamaan osaa Siiri Kaskisen järjestämään bloggaajatapaamiseen, joka järjestettiin itselleni kovin tutussa Raision Hööksissä, jossa olen asioinut aiemminkin muutamia kertoja. Meitä oli mukava 10 bloggaajan porukka koolla, ja kokoonnuttiinkin kaupalle illalla klo 19 aikoihin. Mukana olivat Siirin ja itseni lisäksi EssiNeaMoonaHenriettaJohannaMaisaJenni ja Milka. Jaoimme kaikkien bloggaajien kesken kymmenen eri aihealuetta mistä kirjoittaisimme, ja itse sain luvan kirjoittaa illastamme ja liikkeestä yleisesti. Muiden bloggaajien blogeista pääset lukemaan tarkemmin esimerkiksi lisäravinteista, syysuutuuksista, sekä heijastin- ja nahkatuotteista.

Raision Hööks sijaitsee omasta mielestäni hyvällä paikalla, sillä kaupalle pääsee kulkemaan kätevästi busseilla, ja parkkitilaa on runsaasti myös autoileville. Turun keskustasta paikan päälle ajaa moottoritien kautta vajaassa vartissa. 


Aloitimme illan tervetuliaismaljalla, jonka yhteydessä meille kerrottiin Hööksin liikkeiden historiasta ja perustuksesta. Yllätyksenä tuli varsinkin se, että tämä kyseinen kauppa oli pinta-alaltaan Suomen suurin, ja että Pohjoismaissa Hööks-liikkeitä on monia kymmeniä, Suomessa olevan 7 kappaleen lisäksi. 

Tämän jälkeen meille esiteltiin ensin Hööksin omat merkit, joita ovat pääasiassa JH Collection ja CRW. Uudet syysmallistot esiteltiin, ja kerrottiin muista syksyn uutuuksista ja hittituotteista. Kaikki osastot käytiin pääpiirteittäin läpi, sekä saimme samalla esittää kysymyksiä ja tutustua tuotteisiin tarkemmin. Itseäni jäi kovasti ärsyttämään, sillä kauppa pursusi toinen toistaan upeampia hevosvarusteita. Sisäinen varusteratsastajani heräsi eloon, ja mieleni teki ottaa kotiintuomisiksi vaikka minkälaista tavaraa upeista satulahuovista pinteleihin ja blingiotsapantoihin. Ehkä sitten joskus...!


Lopuksi meille esiteltiin vielä Hööksin lisäravinteet, ja suuremman esittelyn saivat HORSE FIRST®-tuotteet, joista meille annettiin katsottavaksi erilaisia papereita ja vihkosia. Kaikenkaikkiaan esittelyt ja myymälän eri osien läpi käyminen olivat erittäin kiinnostavia, hyvin tiivistettyjä ja kattavia. Kun mitään epäselvyyksiä tai kysyttävää ollut, siirryimme pienen suolaisen ja makean iltapalamme pariin. Tarjolla oli kahvin, mehun ja teen lisäksi makoisia täytettyjä croissantteja, suolatikkuja ja myös pientä makeaa naposteltavaa. Samalla esittelimme omia blogejamme ja keskustelimme blogimaailmasta ja bloggaajien arjesta sekä hevosista yleisesti. Saimmekin melko mielenkiintoista keskustelua aikaan! 

Syötyämme meille jaettiin etukäteen varaamamme tuotteet. Olimme saaneet valita Hööksiltä 60€ arvosta yhden tuotteen, ja itse olin varannut mariininsinisen toppatakin sovitettavakseni. Harmikseni koko ja malli eivät vastanneet täysin odotuksiani, joten kiertelin hyvän tovin ympäri liikettä muiden bloggaajien kanssa. Ylleni päätyi sovitettavaksi lukuisia takkeja sekä fleecejä - joista osan olisin voinut kiikuttaa kassalle vaikka saman tien - mutta päädyin valitsemaan itselleni beigen toppaliivin, jonka alle mahtui myös rutkasti vaatekertoja. Tämä sopii täydellisesti Suomen koleisiin syyspäiviin!Yleisilme tästä kyseisestä liikkeestä on erittäin siisti sekä toimiva. Itse pidän kovasti tavaroiden järjestelyistä sekä jokaiselle tavaramallille merkityistä alueista, joiden nimet ovat helposti luettavissa katonrajasta tai hyllyköiden päältä. Kauan ei siis tarvitse etsiä ja kierrellä ympäriinsä, että löytää tiensä esimerkiksi chapsiosastolle tai Spooksin tuotteiden luo. Asiakaspalvelu on joka käyntikerralla ollut erittäin miellyttävää, sekä olen löytänyt aina itselle sopivat koot hyllyiltä. Koko illan ajan meitä palveltiin erittäin asiallisesti, henkilökunta oli mukavaa ja he tuntuivat olevan aidosti kiinnostuneita meidän bloggaajien arjesta ja bloginpitoon kuuluvasta työstä.

Muutaman tunnin vietettyämme Hööksillä, suuntasimme autot kohti Turun keskustaa. Kävimme syömässä porukalla maittavat illalliset, jonka aikana pääsimme tutustumaan toisiimme hieman paremmin ja jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia arjestamme hevosten kanssa. Kokonaisuudessaan ilta oli erittäin onnistunut, ja nautin kovasti tästä mahdollisuudesta ottaa osaa tapaamiseen. Isot kiitokset kuuluvat Siirille sekä Raision Hööksille hauskan illan järjestämisestä, sekä muille bloggaajille hyvästä seurasta!

11 kommenttia:

 1. toka! :D ei vaa, tosi kiva teksti ja kiitos kun tulit! toivottavasti törmätään vielä uudelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ;D kiitos paljon, ja kiitokset vielä itsellesi! Törmäillään :)

   Poista
 2. Jännä että Raisiossakin voi olla tuollaista. :D Oon itsekin käynyt asioilla Raision Hööksissä, ostettiin mun nykyiset ratsastushousut sieltä. :) Kiva "pieni iso" kauppa, käyn toistekin. Kuulostaa oikein kivalta bloggaajatapaamiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tykkään kans paljon, vaikka onkin juurikin "pieni iso" :D se oli!

   Poista
 3. Oi vitsi oli varmasti ihan mahtavaa! Vitsi kun joskus pääsis itekki osallistumaan tommoseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa! Toivottavasti säkin saat mahiksen osallistua! :)

   Poista
 4. Kuulostaa mahtavalta! Tuollaiseen olisi kyllä hauska osallistua :D

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!