29. syyskuuta 2015

Vierailevan tähtösen selässä

Sain edellisviikonlopulle kivan mahdollisuuden päästä kokeilemaan kaverini Moonan puoliylläpitoheppaa Glitteriä, ja innon ja kauhun sekaisin tuntein kiipesinkin tämän tamman selkään haettuamme sen tarhasta ja puunattuamme sen mutakerroksesta. Päätavoitteena oli vaan ratsastella suht. kevyesti askellajit läpi edellispäivän estevalmennuksen jälkeen. En siis kehitellyt päässäni mitään suurempia skenaarioita päivän tehtävistä, joten ratsastelin suunnanmuutoksia ja erikokoisia ympyröitä fiiliksen mukaan ja katselin miten uusi ratsu toimi ja reagoi erilaisiin apuihin. 

Gee tuntui molempiin suuntiin suht. vahvalta, eikä se päästänyt kuskiaan todellakaan helpolla. Koko ajan piti muistaa miljoona asiaa ja tuntui, että taidot loppuivat täysin kesken. Meno näytti varsinkin alkuun melko toivottomalta, kun olin aivan hukassa koko hevosen ratsastamisesta, mutta loppua kohden aloin jo ehkä hieman hahmottelemaan niitä nappuloita, millä Geetä piti ratsastaa ja miten siellä selässä piti itse olla. Loppuun saatiinkin ihan kivan rentoa ravia, jonka jälkeen Moona kiipesi vielä itse selkään keventelemään. 

Ratsastusta ei tippaakaan helpottanut se, että ohjat valuivat koko ajan pidemmiksi, hevonen oli valtavasti pohkeen takana, ja jalustimet eivät pysyneet tukevasti jalassa... Huisin hieno tamma se kyllä on, ja Moona todellakin saa sen näyttämään paljon helpommalta ja vaivattomammalta kuin se oikeasti on, pointsit siitä! Eihän ensimmäisestä ratsastuskerrasta täysin uudenlaisen hevosen kanssa voi paljoa odottaakaan, eihän? ;)

4 kommenttia:

 1. Oli varmasti ihana päästä uuden hevosen selkään! Hyvin teillä meni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, aina kiva kyllä mennä uudella karvakamulla :p kiitos!

   Poista
 2. Laitoit YouTubee uuden videon "kesä 2015" niin missä olitte veneilemässä siinä videolla?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purjehdittiin Viroon ja moottoriveneellä ajeltiin vaan mökkimme lähettyvillä :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!