4. lokakuuta 2015

Kuvavisa ja arvonta!

Postaus toteutettu yhteistyössä My life with Horses -blogin kanssa!


Nyt on tullut kauan odotetun yllätyskilpailun vuoro, kun Instagramtilimme @teamsuoraniskat saavutti huimat 150 seuraajaa! Lupailimme Viivin kanssa järjestää kiitokseksi pienen kilpailun sekä voittajalle palkinnon, jonka suoritamme perinteisellä arvonnalla. Jokaisella kilpailulla on omat ehtonsa ja sääntönsä, mutta tässä ne ovat suhteellisen väljät. 

1. Ehtona on, että osallistuja on sekä My life with horses -sekä Hevosvoimat pelissä -blogien lukija. Instagram - tilin seuraaminen ei ole välttämätöntä, jokseenkin suositeltavaa.

2. Kilpailuun voi osallistua jättämällä kommentin joko minun tai Viivin blogiin kommenttiboksiin, ei tarvitse molempiin.

3. Kommentin voi jättää myös anonyyminä, kunhan yhteystiedot eli nimi / nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite ovat selkeästi näkyvissä, jotta osaamme ottaa voittajaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä. 

4. Jos kilpailu päättyy ns. "tasapeliin", arvonta suoritetaan eniten oikeita vastauksia jättäneiden osallistujien kesken. Jos vain yksi osallistuja on saanut kaikki / eniten oikein, on hän voittaja ilman arvontaa.

5. Mahdollinen arvonta suoritetaan perinteisellä ja luotettavalla arvontakoneella.

6. Kilpailuaika on 4.10 - 10.10.2015 kello 00.00 asti. Tässä ajassa kommentti pitää olla lähetettynä. 
11.10 vastaanotettu kommentti ei ole mukana kilpailussa.

7. Talven ja kylmien ilmojen lähestyessä valitsimme palkinnoksi ihanat ja lämpöiset Classic 117 Tegera talviratsastushanskat, jotka toimitamme voittajalle joko henkilökohtaisesti tai postittaen.


Alla on itse kilpailu. Kuvakollaasissa on yhdeksän kuvaa, ja tehtävänäsi on nyt tunnistaa kahdeksassa kuvassa esiintyvät hevoset sekä numero kolmosessa tallin nimi. Kaikki kuvien hevoset sekä tallipaikat ovat esiintyneet blogeissamme kahden vuoden sisällä, joten voit käydä myös lunttaamassa, jos et satu muistamaan tai tietämään vastausta!


Onnea kilpailuun vielä kaikille tasapuolisesti! :)

4 kommenttia:

 1. 1. Gletti
  2. Karina
  3. Edeby
  4. Wenus
  5. Lauri
  6. Hugo/Huginn
  7. Alex
  8. Sasu
  9.Vilma

  VastaaPoista
 2. Kannattaa varmaan ottaa kilpailun ajaksi kommenttien hyväksyntä käyttöön ja julkaista ne vasta kun osallistumisaika on päättynyt, muuten vastaukset voi luntata muilta;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea tällainen! :) piti kyllä ihan tonkimalla tonkia muistiaan ja varmistella postauksista, verrata merkkejä sun muita onko heppanen nyt varmasti sama, haha! :D

  1. Glettingur frá Steinnesi
  2. Karina
  3. Edeby Ryttargård
  4. Elmar II
  5. Lauri
  6. Huginn frá Fageräng
  7. Alex
  8. Belfast
  9. Vilma

  s-posti: siiri.jaaskelainen@wippies.fi

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. 1. Gletti
  2. Karina
  3. Edeby
  4. Elmeri
  5. Lauri
  6. Hugo
  7. Alex
  8. Sasu
  9. Vilma

  hecent@hotmail.fi

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!