20. lokakuuta 2015

Lauantai

Mielikuvitus ei taaskaan oikein pelittänyt otsikkoa keksiessä... Pidemmittä puheitta, käytiin Viivin ja Sannin kanssa lauantaina tsekkaamassa First Class Horsen varaston tyhjennysmyynti, jossa olimme paikanpäällä jo 10 minuuttia ennen varastojen avaamista. Harmiksemme tila oli todella pieni, eikä tavaraa juurikaan ollut kuin isoissa koissa. Täältä tarttui mukaan vain kaksi Likit-makukiveä Gletille. 

Täältä suuntasimme Suomen Ratsutarvikkeeseen, jossa sovitimme kaikki samanlaisia alennuksessa olevia harmaita grippihousuja, mutta itselleni ne (sekä parit muutkin sovittamani housut) olivat harmittavasti pohkeista turhan väljät, joten kaupasta ei lähtenyt kotiinviemisiksi mitään. Viivin kanssa ostimme kyllä puokkiin issikkapojille vähän herkkuja!


Hööksissä vieraillessamme otin tähtäimeen jälleen nämä grippihousut, joita vein pukukoppiin useamman parin. Sopivat löytyikin, mutta materiaali ei ollut ihan sitä pehmeintä ja mukavinta. Siispä jätin ostamatta - turha maksaa vajaa 100€ housuista jotka eivät täysin miellytä! Ostin kuitenkin Gletille kivan harmaan riimun, sillä sen vanha oranssi riimu oli jo niin elämää nähnyt sekä liian iso. 

Sannin kanssa jatkoimme matkaa vielä tallille, jossa kävin ensitöikseni sovittamassa Gletille riimua. Muutaman säädön jälkeen se oli kuin olikin täysin sopiva, sekä herkutkin näyttivät maistuvan vähän turhankin hyvin... 

Sanni oli pyytänyt minua liikuttelemaan suokkiruuna Mustin, joten Sannin lopetellessa hyppelöitään kävin pistämässä suokkiherran kuntoon. Alkuun jumppasin paljon käynnissä, ja totesin Mustin olevan todella jäykkä kumpaankin suuntaan. Pehmittelin sitä parhaani mukaan erilaisilla kiemuroilla ja taivutuksilla, mutta varsinaisia ahaa-elämyksiä tämän ruunan ratsastukseen ei tullut koettua.


Mustia aiemmin vuokrannut ja useasti sen jälkeenkin liikutellut Sanni kiipesi pian selkään ja ratsasti tätä paremmin läpi, havainnollistaen samalla kaikkea selässä tekemäänsä. Päätettiin päästää poika helpolla tänään, joten mentiin yhteensä ehkä noin 30 ravi-käyntityöskentelyä. Ravailin ja kävelin loppuun vielä, ja Musti tuntui jo paljon kivemmalta verryttyään! Se oli edestä kivan pehmeä ja tasainen, eikä laisinkaan niin tyhjä ja vuoron perään kuolaimeen pureva kuin alussa. Ei varmasti viimeinen kerta kun tätä herraa nähdään täällä blogissa!

Tälle viikolle onkin paljon ohjelmaa ja sitäkin enemmän postattavaa. Huomenna meillä on taas tunti Gletin kanssa, jota jo kauhunsekaisin tunnelmin odotankin. Torstaina on estetunti Artukaisissa, perjantaina käydään Sannin ja Viivin kanssa tallilla, ja meillä onkin neljä hevosta tällöin liikutettavana. Voisimme kuvata päivästä videopostauksen jos kiinnostaa? Sunnuntaina suuntaankin HIHSiin, joten mut voi bongailla sieltä!


   

Katsokaa ihmeessä myös Viivin editoima video muutaman viikon takaisesta peltoreissustamme issikkapoikien kanssa!

10 kommenttia:

 1. Tämä paljon kiva selittelypostaus :3 oli kyl sellanen päivä et huhhuh XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiitos :3 ja joo o, perjantaina uusiks! ;)

   Poista
 2. Kiva postaus ja tosi mukavan oloinen toi Musti! Ja olisha se tosi kiva jos jotain videopostausta kuvaisit .. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Videopostausta tulossa, ja Mustin liikutus taas edessä :)

   Poista
 3. Voi miten tykkään islanninhevosista :) kiva postaus. Ilmoittaudun samalla lukijaksi. Mun ja kokemattoman arabipojan elämää ja edistymistä Espanjassa voi seurailla täällä; http://yhdessaoppien.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, tervetuloa lukemaan! Käyn kurkkaamassa sunkin blogin. :)

   Poista
 4. Kiva postaus,Tehkää vaan se videopostaus! Harmi ettei niitä housuja löytyny:( Gletti on ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, se on suunnitelmissakin! ;) Gletti on ♥

   Poista
 5. Gletti on kaunis! Sulla on kiva blogi. Jos kiinnostaa niin käy moikkaamassa meidän issikatammaa sositteessa villihevoseni.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me Gletin kanssa kiitämme! Käyn kurkkaamassa. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!