19. marraskuuta 2015

Yksi hulmuharja lisää

Meidän instagram-tilimme seuraajat saivat tämän infon jo vähän aikaisemmin, mutta nyt innosta piukeana tulen ilmoittamaan tännekin hyvät uutiset hevosrintamalla! 

Saanko esitellä... Riiviö!


Muutama viikko takaperin kävin tämän hulmuharjaisen ruunan koeratsastamassa, ja tykästyin kyllä ihan hirveästi. Niin yritteliäs ja positiivinen hevonen, mutta ei se kuitenkaan mitään ilmaiseksi antanut. Koeratsastus meni pääasiassa Riiviöön tutustuessa, ja samoin eilinen koulutunti. Teimme kivan monipuolisia tehtäviä, ja sain ruunan omistajalta (hänen blogiinsa pääsee tästä) hyviä neuvoja juuri tämän yksilön ratsastamiseen. Ei niitä nappuloita vielä niin täydellisesti löytynyt, mutta hiljaa hyvä tulee! 


Riiviöstä saatte kuulla lisää sunnuntain jälkeen, jolloin olisi tarkoituksena ponskin omistajan toimesta tehdä vähän puomi- ja kavalettijumppaa! Ruuna on mulla jatkossa vuokralla kaksi kertaa viikossa Gletin lisäksi, ja Artukaisissa lopetin kokonaan. Tässä on toivottavasti hyvät rahkeet kehittymiseen, sillä ponnua tältä suomiherralta löytyy ainakin ysikymppiin asti. Toivotaan, että kaikki menee nyt hyvin ja oma motivaatio säilyy korkealla!

Postailu on muutenkin jäänyt vähän hitaanpuoleiseksi, sillä olen pistänyt kaiken panostuksen ja jaksamisen joulukalenterin luukkuihin. Siispä erikoispostauksia tässä blogissa tuskin tullaan näkemään ennen joulukuuta, mutta takaan että tästä joulukalenterista tulee rutkasti parempi ja panostetumpi kuin edellisinä vuosina! ;)

21 kommenttia:

 1. Ompas kivannäkönen polle. Aika ison näkönen suokki ö.ö Pakko viel sanoo, et aivan ihana nimi hänel :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli aikamoinen shokki nousta tonne selkään kun korkeutta oli se 165cm! Ja jep, tykkään itekki ;D

   Poista
 2. Oho mikä harja! Siinä on jouhia ja yleensäkin hevosta kerrakseen. Kiva, että motivaatios alkaa palailla :D Missä tallilla tää muuten on?

  VastaaPoista
 3. Kivan oloisen treenikaverin oot löytäny! Innolla odotan tulevia postauksia tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Itekkin ootan innolla tulevia ratsastuskertoja :)

   Poista
 4. kiva postaus ja näyttää tosi hyvälle teidän meno! :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy vielä täälläkin todeta kuinka kivan hevosen olet saanut vuokralle! Tsemppiä treeneihin ja ennen kaikkea onnea uudesta ystävästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ ehkä musta vielä suokkiratsastaja tulee, ne kun eivät oo muutamaan vuoteen kuulunut mun lempparirotuihin...

   Poista
 6. Huipun näköinen suomiputte! ♥

  VastaaPoista
 7. Millä sait ne värit jotka muuttuu ( my year 2014) laita linkki jos otit ne netistä! Olis kiva saada tietää ku oon rttiny kauan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En linkkiä tähän hätään saa, mutta youtubeen kun kirjoittaa "free overlays for vegas", niin sieltä löytyy paljon! :)

   Poista
 8. Oi kivakiva! Muuten miltä tallilta tämä on, koska todella tutun näköinen maneesi. :)

  VastaaPoista
 9. Moi! Oon tosi kauan etsinyt vuokrahevosta Turusta tai Turun lähistöltä (naantali, rusko, raisio, kaarina, lieto, masku). Tiedätkö jotain hyvää sivustoa jolta voisi vuokrahevosia etsiä tai miten olet ne itse löytänyt? Ajattelin vuokrata hevosen vain kesän ajaksi n. 2-3 krt viikossa ehkä enemmänkin välimatkasta riippuen. Tuli vain muuten mieleen että eikö siinä talissa jossa Gletti asustelee ole paljon hevosia vuokrattavana (tai itse olen ainakin saanut sellaisen käsityksen että on)? Ja tiedätkö antavatko (sillä talilla jolla Gletti asuu) vuokrata hevosia noin neljätoista-vuotiaan (täytän neljätoista kesällä) ja onko vapaita päiviä tarjolla ja mikä sen tallin nimi on? Tämä ei tietenkän tarkoita, että sinun täytyisi etsiä vastaukset näihin kysymyksiin vaan kysyn jos sattuisit tietämään :). Sun ja Riiviön meno näyttää muten tosi hyvältä! Ratsastatko muuten tossa sillä ekaa kertaa (sori jos tyhmä kysymys en jaksanut lukea postausta kovin tarkkaan)? Toivottavasti pääset kehittymään tämän hevosen kanssa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookista löytyy hyviä ryhmiä, mitä kautta näkee tarjolla olevia vuokraheppoja ja saa itse laitettua ilmoituksia. Samoin hevostalli.net on toimiva, sekä tietty se kuuluisa puskaradio. :) ilmoituksia en ole ainakaan Gletin tallilta nähnyt. Kiitos paljon! Tämä oli toinen kerta kun sen selässä olin. :)

   Poista
 10. Tosi kivan olonen heppa, ja hyvin näyttää teillä sujuvan !! :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!