24. joulukuuta 2015

LUUKKU 24: Hyvää joulua ♥

Pahoittelut 23. luukun puuttumisesta, totaalisen aikapulan ja motivaatiopuutteen takia luukun kirjoitus- ja ideointiaika jäi niin minimiin, että päätin olla kokonaan julkaisematta huonon ja huolimattoman luukun... Useita suunniteltuja luukkuja jäi tekemättä, mutta lupaan ainakin osan toteuttaa ja julkaista alkuvuodesta! Tämä joulukuu meni täällä Etelä-Suomessa melko lumettomissa merkeissä, täällä taisi tällä viikolla olla lämpimämpää kuin viime juhannuksena... Joulufiilistä kuitenkin oli riittämiin, ja toivon että se huokui myös täältä blogistakin, ja toivon myös että piditte tämänvuotisesta joulukalenterista! 

Kävimme eilen tallilla pienellä maastolenkillä Gletin kanssa, ja lähdettiin pellolle ottamaan pari laukkapätkää. Hämärän laskiessa kuvista ei tullut oikeastaan mitään, mutta saimme sentään muutamat kivat poseerauskuvat aikaiseksi! Poni nautti selkeästi kunnon päästelystä - niinkin paljon että ensimmäisessä nostossa se hypähti niin kovaan vauhtiin että kuskilta irtosi jalustimet... Onneksi pelto oli suht. kuivassa kunnossa, ettei sentään nurin lennetty! 


Arvonnan tulokset ovat myös selvillä, ja arvoin tulokset luotettavalla arvontakoneella. Olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteyksissä lomamatkani jälkeen, onnea vielä! :)Hyvää joulua kaikille tasapuolisesti, ja ihanaa uutta vuotta! ♥


19 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia nää! Hyvää joulua sullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja hyvää joulua sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 3. Haha jes kerranki onni suosi :D

  Ihania kuvia ja hyvää joulua teille kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia nää ja hyvää joulua myös sinne ! Ja tää sun joulukalenteri oli ihan tosi kiva :D

  VastaaPoista
 5. Hehe oon vähä myöhäs, mutta hyvää joulua sulle myös :D Sun joulukalenteri oli mun mielestä ehdottomasti parhain joulukalenteri mitä oon lukenut, vaikka en ookaan kommentoinut varmaan mihinkään postaukseen, kun oon aina lukenut postaukset myöhässä :p Kaikki postaukset oli jotenkin niin hyvin tehtyjä ja kivoja!

  VastaaPoista
 6. Miksi Einolan leirivideo tältä kesältä ei ole käytettävissä? :(

  VastaaPoista
 7. Sul on iha sika kiva blogi! Voisitko kertoa kuinka teit ton värityksen tässä videossa : http://youtu.be/zIIHE_7nqaM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Videon tein vanhalla koneellani, joten värityksen asetuksia en enää löydä mistään :(

   Poista
 8. Vau ompa hieno blogi, jäin seurailemaan! Sulla on siistin näköistä ratsastusta, mitä youtubesta olen videoita katsellut. :) Ihana tuo islanninhevonen!

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!