6. joulukuuta 2015

LUUKKU 6: Xmas tag

Moikka, täällä kirjoittelee Gletti! Emma käski minut tekemään löytämänsä jouluhaasteen, ja ilman muuta tartuin tuumasta toimeen. Joihinkin kysymyksiin oli vähän vaikeaa vastata, mutta parhaani yritin! 

1.  P A R A S T A   J O U L U S S A ?

Kun olen kasvattanut todella paksun talvikarvan, eikä ulkona tarvitse palella.

2.  J O U L U M U S I I K K I S I ?

Meidän tallissa ei paljoa musiikkia tule kuunneltua, mutta Emman ja hänen kaveriensa hoilotusta pääsee kuulemaan liiaksikin... 

3.  J O U L U H E R K K U S I ?

Kaikki menee mitä tarjotaan, mutta porkkanat taitaa olla se ikuinen ykkösjuttu, joilla minut saa lahjottua vaikka kulkemaan kuuhun asti. Tykkään myös paljon Suomen Ratsutarvikkeesta saatavista omenaherkuista!


4.  M I T Ä   E H D O T T O M A S T I   T Ä Y T Y Y   O L L A   J O U L U A T E R I A L L A ?

Ruuan seassa on pakko olla paljonpaljon nameja, mössö jää nimittäin helposti puolitiehen jos sen seasta ei löydy minkäänlaisia makeita yllätyksiä. Emma yleensä pilkkookin porkkanaa ja heppanameja mössön sekaan, jolloin nuolen kupin putipuhtaaksi alta aikayksikön.

5.  K O S K A   J O U L U K O R I S T E E T   P Ä Ä S E V Ä T   K O R I S T A M A A N   K O T I A S I ?

Tämä on ensimmäinen jouluni tällä tallilla; edellistä tallia koristeltiin kuusenoksilla ja joulukoristeilla. Toivottavasti tämä uusikin talli kokee tällaiset koristelut, sillä kuskit ainakin tuntuvat sen myötä olevan paremmalla päällä. Tämä pätee myös Emman kohdalla, sillä hän rakastaa joulua!


6.  J O U L U   K O T O N A   V A I   J O S S A I N   M U U A L L A ?

Kotona tietenkin! 

7.  I T S E T E H D Y T   L A H J A T   V A I   K A U P A S T A   O S T E T U T ?

Itsetehdyt heppanamit ovat varmasti hyvä lahja, mutta kaupasta löytyy varmaan enemmän niitä juttuja mitä joululahjalistalleni olen pistänyt...

8 .  L A I T A T K O   U L K O V A L O J A   P I M E Y T T Ä   V A L A I S E M A A N ?

Toivottavasti ainakin joku laittaisi, ulkona tarhassa tai kentällä ei ole yhtään kiva olla pimeällä!

9.  J O U L U   O M A N   P E R H E E N   K A N S S A   V A I   I S O M M A S S A   P O R U K A S S A ?

Parhaan kaverini Hugon kanssa vietetty joulu kuulostaisi hyvältä, mutta omien ihmisten kanssa olisin varmasti kaikkein mieluiten. Rakastan huomiota, rapsutuksia ja herkkuja, joten niiden täyteinen joulu olisi varmastikin lähellä täydellistä.10.   O N K O   S I N U L L A   J O U L U L A H J A T O I V E I T A ?


Huopa Islannin Skinfaxi Showmaster®


On muutama! Uusi karva tai huopa olisi varmasti ensimmäisenä toivelistalla, sekä toiset suojat. Minä ja Hugo joudumme aina vuorottelemaan suojien käytössä, tai lainaamaan muilta. Herkkujakaan ei koskaan voi olla liikaa. Uuden riimun jo Emmalta sainkin, joten sille ei ole enää tarvetta. 

Vasemmalla huopa, mitä Emma oli minulle Hööksistä katsellutkin, mutta opiskelijabudjetilla oli jättänyt tämän ihanuuden kauppaan. Kyllä kelpaisi tuon kanssa kulkea, kun on vielä samaa sävyä kuskin housujen kanssa!11.  K U V A I L E   U N E L M I E S I   J O U L U ?

Unelmieni jouluun kuuluisi koko aamu ulkosalla Hugon kanssa, runsaan heinän ja ihanan kirpeän pakkasen kera tietty. Sen jälkeen lähdettäisiin porukalla maastoon, jossa pääsisin kulkemaan ihan omaa vauhtia ja katsomaan maisemia. Maastoilusta nautin kaikkein eniten, ja Emmakin näyttää pitävän kanssani maastoilusta hurjasti. Olen vain niin hirveän varma maastoilukaveri, ja meidän yhteiset maastolenkkimme ovat aina hauskoja! Maastolenkin jälkeen tietty saisin paljon hellyyttä ja ruokaa, sekä päälle lämpöisen viltin.

12.   O L E T K O   T E H N Y T   J O U L U V A L M I S T E L U J A   T Ä L L E   V U O D E L L E,  M I T Ä ?

Kasvattanut jo syyskuusta lähtien hurjan paksua talvikarvaa sekä ruokahaluani.

13.  L A I T T A U D U T K O   J O U L U N A   H I E N O K S I   V A I   H Ö L L Ä I L E T K Ö   K O K O   P Ä I V Ä N ?

Omistajani ja vuokraajani onneksi puunaavat minut useita kertoja viikossa aivan puhtoiseksi harjajouhien pesua myöten, joten sillä lookilla varmaan mennään. Kuvauksia varten kuitenkin saan erikoishuollon, ja päähän tonttulakin ;)


Jos tänä vuonna minä ja Hugo näytettäisiin vähän pirteämmiltä...?

K U U L E M I S I I N ! - Gletti

4 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!