27. tammikuuta 2016

Yhteistyössä Artso

Niin mikä Artso? Tuossa vähän ennen joulua löysin tieni Artso-nimiseen grafiikkapalvelusivuun. Sivun pyörittäjä olikin ennestään jo jollain tapaa tuttu, sillä Sofian blogia sekä videoita olen jo pidemmän aikaa seuraillut! Sivusto tarjoaa niin tilausvalokuvauksia, videoneditointia sekä kaikenlaista grafiikkaa ja koodausta.

"  Tämä sivusto on vasta alkutaipaleellaan ja se tähtää huolelliseen lopputulokseen.
Suuret asiakasmäärät eivät siis ole tähtäys näin aluksi tai suuret voitot, vaikka tilauksista veloitankin.  "

Hinnastot ovat mielestäni täysin sopivat ja todenmukaiset, eikä ollenkaan liikaa vaadittu pyytää muutamaa euroa esimerkiksi näistä mielettömän taidokkaista ulkoasuista ja bannereista! Tartuin heti tuumasta toimeen ja raapustin Sofialle sähköpostia, jonka johdosta blogini otettiin mukaan tiimiin. Uusi ulkoasuni on siis täysin Artson käsialaa koodauksia myöten, ja hän toteutti toiveeni kyllä viimeistä hienosäätöä myöten. Tykkään tästä aivan hurjasti, enkä voisi olla yhtään tyytyväisempi, suuri kiitos tästä!

Tästä pääset tutustumaan sivuun!Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta?

8 kommenttia:

 1. Siis mä tykkään todella paljon tästä ulkoasusta! Ehdottomasti parhaimpia mitä sulla täällä on ollut! :)

  VastaaPoista
 2. Eilen jo ihastelinkin tätä ulkoasua, mutta tosiaan, tää on ihan älyttömän hieno!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi upea! Ehkä vähän turhan syksyisen oloinen, mutta on silti kyllä yks upeimmista ulkoasuista mitä oon nähnyt! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi upea ja mukavan yksinkertainen ja harmoninen, mutta "banneriosan" ja itse postauksen välissä oleva valkoinen tila ja Artso-kuvan koko pistää hieman silmään. Muuten tämä on, kuten sanottua, yksinkertaisuudessaan erittäin ihana, tykkään!

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!