18. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Postausväli on taas venynyt järkyttävän pitkäksi, pitkälti sen takia, että postattavaa ei ole ollut. Toissaviikon jokapäiväisistä ratsastuksista emme saaneet materiaalia, viime viikolla en ratsastanut kuin kerran, ja tällä viikolla meillä on ollut talliviikko. Soveltuvuuskokeistakin selvisin hengissä! Ratsastin korkealla ja sporttisella puoliveriruuna Da Vincilla, joka oli kuin olikin ihan kiva ja symppis kaveri. Kunhan sen vain sai ratsastettua pohkeen eteen ja korkeampaan muotoon, sekä lähestyi esteitä napakassa laukassa, sujui kaikki jo ihan hyvin. Pidetään nyt vain peukkuja, että pääsen läpi ;)


Postausta kuvittamassa toissaviikon muutamat kuvat, samalta päivältä kun kuvasimme videopostauksen

Toissaviikkoon kuului niin villiä baanattelua opiston lumisissa maastoissa, koulutuuppausta kuin pieniä pomppujakin säpäkällä Tinakenkä-tammalla (jolla ratsastan muuten mahdollisesti huomenna!). Talliviikko on sujunut tähän mennessä melko huonosti, nimittäin heti toisen aamutallin jälkeen kipeytyi selkäni niin rankasti, että loppuviikon olin levossa ja kävin selkää näyttämässä myös terveydenhoitajalla. Viemisiksi sieltä sain sairaslomalapun perjantaihin saakka. Mikäs siinä, toivotaan että ei ole mitään pahempaa!

Sain myös viime viikolla ostettua hyvällä diilillä yhdeltä opiskelijalta ihanat Animon grippihousut, mitä olinkin muutama viikko sitten itse asiassa kaupasta kuolannutkin! Reilun 200€ hinta ei kuitenkaan houkutellut ottamaan ihania pöksyjä kaupasta mukaan. Nämä hieman käytetyt housut sain itselleni vain viidelläkympillä, ja nyt huomenna tai viimeistään lauantaina Riiviötä ratsastaessa pääsen nämä koeajamaan :D


Millaisia postauksia haluaisitte Ypäjältä nähdä?

6 kommenttia:

 1. Toivoisin kaikenlaisia myday ja muita videoita sieltä ;) Mutta tälläsetkin on ihan kivoja !

  armijaponit.blogspot.fi/ kiva jos kurkkaat :p

  VastaaPoista
 2. behind the scenes tyylisiä :) esim viikonloput lomat tapahtumat yms.

  VastaaPoista
 3. My dayt olisi nyt tosi supereita, kun oot päässyt sinne oikeaan unelma paikkaan opiskelemaan, minne itsekin unelmoin pääseväni! Olisi myös kiva, jos vaikka pystyisit tekemään videon, jossa esittelisit ainakin osan tallin hepoista. Toivottavasti pääsit kokeesta läpi!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tosi hauskalta! Pari vuotta takaperin kun Ypäjä-sarja tuli telkkariin, niin unelmoin itsekin pääseväni sinne, enää en ole varma kannattaako heppa-alalle pyrkiä. :D Todellakin, joky my day-postaus olisi mahtava varsinkin videolla, ja juurikin jokin viikonloppusuunnitelmapostaus. Toivottavasti siellä on mahtavaa ja pääset kokeista läpi! :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!