1. huhtikuuta 2016

Vaikeita päätöksiä

Niin kuin varmasti olette huomanneet, blogi on käynyt aika hiljaisella lähiviikkoina. Syy tähän ei suinkaan ole motivaatio. Vaikka Ypäjällä vapaa-aikaa on ihan kunnioitettavasti, ja iltaisin ehtii yleensä istua koneen äärelle kirjoittelemaan, on tässä yksi pulma. Missä kaikki kirjoitettava? Viikonloppuni Turussa ovat olleet viime viikkoina niin täyteen buukattuja kavereiden ja poikaystävän näkemiseen, etten ole ehtinyt Riiviönkään luona käydä ikuisuuksiin. Ratsastuskertoja ollaan sovittu, mutta syystä tai toisesta ei olla yhtäkään kertaa pystytty toteuttamaan. 


Tarkoituksena oli ottaa joitakin hyppyjä Riiviön kanssa eilen, mutta pienimuotoisen leikkaukseni jälkeen turvotus ja kipu eivät olleet ehtineet hellittämään tarpeeksi hevosen selkään nousemista varten... Ypäjällä ollaan ratsastettu tiheään tahtiin, mutta parilla viime viikolla ne ovat jääneet ihan minimiin. Ensi viikolla pitäisi olla taas joka päivä edessä niin Urhon kuin Ellinkin ratsastuksia! Ratsastamme kuitenkin niin huonoihin aikoihin, ja tallikin on niin kaukana, ettei kukaan jaksa varta vasten sinne raahautua kuvaamaan. Kuvamateriaalit ovat siis myöskin jääneet täysin pois.


Bloggaaminen on myös keräännyttänyt itselleni hirveästi paineita, koko ajan pitäisi olla jotain postattavaa, kuvia, aiheita ja vaikka mitä. Ja ennen kaikkea motivaatiota. Tiedä sitten kuinka kauan tämä pysyy tällaisena, mutta tulin tänään tilausulkoasuja väsätessäni siihen tulokseen, että blogi on parempi hiljentää kokonaan. Itse koen tämän parhaaksi vaihtoehdoksi tällä hetkellä. Instagramin puolella pääsette varmasti seuraamaan opiskelujani Ypäjällä, sekä youtubeenkin saattaa tulla joskus videopostauksia! Joten pysykää tarkkana, musta kuullaan vielä. ;)

KIITOS!

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Miks must tuntuu, et tää on aprillipila...:') Koska sä et saa lopettaa bloggaamistaa :(

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti aprillia, koska haluaisin ehottomasti vielä lukea sun kuulumisia! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!