26. toukokuuta 2016

Kisakausi avattu

Päästiin avaamaan meidän "kisakausi" eilen ristikkoluokan merkeissä, kun startattiin pikku-Venlan ensimmäiset estekisat! Edellisenä päivänä oltiin otettu kentällä omistajan silmän alla pari rataa, joiden jälkeen käytiin hyvillä mielin pistämässä nimi ilmoittautumislistaan. Alkuun jännitin Venlan käyttäytymistä kisapaikalla, sillä hallissa oli hurjasti katsomoa, kuulutukset sekä verkassa muita hevosia joka suunnissa. Kaikki stressaaminen koituikin turhaksi, kun tyttö oli kisapaikalla kuin vanha tekijä, ja suoritti verryttelyn ja radan ilman minkäänlaisia hätiköintejä! Tulimme hakemaan sille vain hyvää ja miellyttävää kokemusta kisoista, ja toivottavasti siinä onnistuimme.


Rata oli todella helppo ja yksinkertainen, ja pääsimme jokaisesta esteestä yli ongelmitta. Alun perin oli tarkoitus mennä rata vain ravissa, mutta Venlan nostellessa laukat itsekseen esteiden päällä annoin sen edetä radan laukalla. Muut hypyt onnistuivat hurjan hyvin ja oikeissa laukoissa, mutta viimeiselle Venla vähän kompastui ja siitä hyvästä puomi tipahti alas. Saimme kuitenkin säälistä ruusukkeen! 

Radan jälkeen kävimme pitkillä loppukäynneillä metsässä, ja päädyimme vielä kahlaamaankin. Koko loppupäivän olin yhtä hymyä ukkosmyrskystä huolimatta, ja Venla sai tallissa ekstrapuunauksen ja rapsutukset. Venla on näillä näkymin tulossa mulle ylläpitoon heinäkuusta lähtien, joten siitä pääsette lukemaan täällä blogissa enemmänkin ;)


"Venla pliis, voisiks nyt edustaa..."


   

Linkki videoon

MITÄ TYKKÄÄTTE MUUTEN UUDESTA VÄLIAIKAISESTA ULKOASUSTA?

17 kommenttia:

 1. Voi kun Venla menee hyvin, nuoresta iästä huolimatta! Ihana tämä ulkoasu muuten:)

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu! Etenkin toi tausta on onnistunut. :) Ja hyvältä näyttää meno. :3
  http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. On ihan älyttömän hienoa, että oot löytänyt hepan jonka kanssa klikkaa! Meno näyttää nyt jo siltä, kuin teillä olisi vuosien taival takana. Huippua että saat Venlan nyt ylläpitoon, ootte te niin huikea ratsukko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Ihana kuulla :)

   Poista
 4. Tää on hiukan synkkä tähän vuodenaikaan, mutta muuten todella hyvin toteutettu, siisti ulkoasu! :) Olette kyllä Venlan kanssa todella ihana ratsukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Oon itse samaa mieltä, mutta banneri näytti hirmu sekavalta värikkäänä :D

   Poista
 5. Onpas hyvän näköistä menoa!
  Ei liity aiheeseen mutta minkä tasoisia ratsastajia viime vuoden valmennusleirillä einolassa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Aika samantasoista, tietty pari erottui joukosta. Ryhmät suunnitellaan kyllä hurjan hyvin, että varmasti pääsee tasoiseensa ryhmään :)

   Poista
 6. Oi vitsi, olin juuri etsiskellyt jo parikin kuukautta blogia jossa kerrotaan nuoresta hevosesta ja nyt sitten ilmestyi lemppariblogiini sellainen! Mukavaa taas lueskella sun hevoskuulumisia :)

  VastaaPoista
 7. Oho, ompas tää kehittyny! Hyvältä näyttää. Ihana tuo Venlan ilme koko radan ajan, niin innoissaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lyhyessä ajassa menty hirmusti eteenpäin :) Ja joo, se on aina korvat tötteröllä!

   Poista
 8. Hei tee joskus varustepostaus, olis ihan huippua! :)

  VastaaPoista
 9. Menetkö siis einolan valmennusleirille

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!