17. toukokuuta 2016

Tinakenkätyttö

En edes muista, milloin viimeksi olen saanut ratsastuksestani minkäänlaista järkkärillä kuvattua materiaalia, varmasti reilu pari kuukautta sitten! Eilen sain ihanan Marisan ikuistamaan meidän koulutuntiamme, joka oli samalla yhden toisen opiskelijan opetuksen näyttö. Pitkästä aikaa pääsin ratsastamaan suloisella Tinakengällä, tutummin Tiniksellä. Tätä ennen olin sillä vasta yhdet este- ja koulutunnit mennyt, ja hirveästi kyllä tykästynyt.


Verryttelimme itsenäisesti hetken ennen tunnin alkua, ja Tinis vaikutti hurjan kiireiseltä. En saanut pidätteitä koko tunnin aikana millään tavoin läpi, joten menosta puuttui kyllä kontrolli täysin. Ei se videolla niin pahalta ehkä näytä... Pätkittäin Tinis oli tosi kiva ja letkeä, mutta suurimman osan tunnista se juoksi etupainoisena ja kuski könötti selässä viimeistä päivää. Tehtävinämme oli vain tehdä niinkin yksinkertaisia asioita kuin hyvät kulmat ja ympyrät, joiden avulla en kyllä Tinikseen yhtään sen parempaa tatsia saanut. Aina ei voi onnistua, se on selvää!


Viikon verran jouduin taas selän ja angiinan vuoksi sairaslomailemaan, joten vähälle jäi niin talliviikolla työskenteleminen kuin Venlan liikuttaminenkin. Pitkän kevyemmän jakson jälkeen kävin vain juoksuttamassa sen lauantaina, sunnuntaina kävin vähän kahlaamassa ja kävelemässä maastakäsin, ja eilen pyörähdettiin kentällä treenaamassa. Nyt olisi tarkoitus treenata vähän rankemmin, sillä tavoitteet ovat kesän suhteen aika korkealla! Toivotaan, että saadaan siitä jotain todistusaineistoakin ;)


Loppuverryttelyä

   

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!