20. toukokuuta 2016

Tulevaisuudenlupaus Venla

Ai että miten hyvä fiilis tuon nuoren kanssa puuhailemisesta tulee! On ihan huippua olla mukana treenaamassa Venlaa, kun se kehittyy silmissä ja joka kerta tuo jotain uutta ylpeydenaihetta. Ollaan joka viikko pidetty pari sellaista päivää, kun ollaan vain käyty maastakäsin kävelemässä tai vain juoksuttamassa, ja pari sellaista vähän rankempaa päivää kun käydään kentällä pyörähtämässä. Pitkiä treenejä ei Venlan kanssa vielä sen kunnon vuoksi tehdä, ja nyt alkuun ainakin pyritään pitämään liikutus mahdollisimman kivana ja mieluisena. Työmotivaatiota ollaan saatu sille ihan hirveästi nousuun - ensimmäisillä kerroilla sitä joutui suurin piirtein pakottamaan eteenpäin ja kaikki tuntui ärsyttävän. Nyt se liikkuu eteen todella mielellään ja suorittaa korvat tötteröllä kaiken vaaditun!Venlan emä Elli, jota liikuttelen nykyään satunnaisemmin


Ollaan aina kentällä käymisen jälkeen suunnattu kahlaamaan, siitä Venla tykkää. Ensimmäisillä kerroilla se ei suostunut kävelemään vedestä edes läpi, ja se pyrki koko ajan pois. Seuraavilla kerroilla saatiin otettua raviakin, ja nyt pari päivää sitten (mistä kuvat ovat) päästiin laukkaamaan koko vesi läpi! Yksi tavoite ainakin onnistuttu saavuttamaan. Nykyään Venla voisi viipyä vedessä vaikka loputtomiin...

Tiistaina käväistiin kentällä vain ottamassa askellajit läpi, ja otin 2-3 hyppyä yhdelle pienelle tukille sekä ristikolle. Kun molemmille tuli hyvät lähestymiset, lopetettiin siihen. Ihana nähdä miten paljon Venla nauttii hyppäämisestä, kun se oikein itse imee laukalle esteitä lähestyessä, vaikka tarkoitus oli mennä ravissa :D Lopuksi käytiin taas normaaliin tapaamme vähän vedessä leikkimässä. Marisa tuli taas meitä kuvailemaan, kiitos!


Oletteko te käyneet jo kahlaamassa/uittamassa?

6 kommenttia:

  1. Minkä ikäinen Venla on? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania nää kuvat! Itse en ole koskaan uittanut hevosia selästä päin, mutta kahlaamaan olen päässyt, en tosin tänä vuonna :D Ehkä sitten kesällä :)

    VastaaPoista
  3. Ihania nää kaikki kuvat! Varsinkin tää viiminen on jotenkin hauska ja kaunis!:D Ite teen pian hevosblogin, niin olisiko sulla jtn hyvää juttua millä tehä se esim. Blogger? Ite aattelin tolla oma blogi sivulla tehä blogin mut en tiiä onko hyvä :) heppa blogi siis tulee ;)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!