19. kesäkuuta 2016

Videomateriaalia

Meistä ei ole Venlan kanssa kisavideota lukuunottamatta blogissa minkäänlaista videomateriaalia, joten kokosin meidän treenivideoista pienen koosteen. Kaikki pätkät on kuvattu puhelimella, joten pahoittelen laatua. Nyt Venla on saanut olla pari viikkoa laitumella, sillä olen itse kotikaupungissa lomailemassa. Kohta suuntaan takaisin Ypäjälle töihin, jonka jälkeen Venla lähtee toivottavasti mukaan!

Mitään ratsastusmateriaalia en nyt vähään aikaan luultavasti saa, joten ehdotelkaa ihmeessä erikoispostausideoita, liittyen mm. Venlaan tai Ypäjään! Sana on vapaa, ja pidemmittä puheitta päästän teidät seuraamaan meidän menoamme.

3 kommenttia:

 1. En normaalisti kommentoi blogeihin, mutta nyt on pakko :D! Kannattaa aina käyttää ihan pienilläkin maastoesteillä varmuuden vuoksi turvaliiviä, niin ei satu pahempia onnettomuuksia! :) Hyvän näköistä menoa kyllä muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvaliivi on seuraavana ostoslistalla! Tuossa vaiheessa kyllä mietin että sellanen olis ollut tossa tilanteessa hyvä, mutta onneksi ei sattunut mitään pahempaa, jolta liivi olisi voinut suojata :D kiitos!

   Poista
 2. Anteeks kun kysyn näin randomisti, mutta miten muokkaat ig kuvasi? tai siis mitä fitterii käytät... :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!