4. elokuuta 2016

Blogin päivitys ajan tasalle

Paljon on tapahtunut - ja jäänyt tapahtumatta - tänä kesänä, ja parin kuukauden takaiset päätökset voi varmaan vihdoinkin paljastaa täällä blogissa. Blogin sisältö tulee siis muuttumaan aika radikaalisti, joidenkin mielestä ehkä mielenkiintoisempaan, tai ei mielenkiintoiseempaan suuntaan. Ensimmäisenä muuttuu blogin päätähti, joka tällä hetkellä aika selkeästi on Venla. Venlan piti tulla mulle ylläpitoon heinäkuun ajaksi lähelle meidän kotiamme sekä siirtyä mukanani takaisin koululle, mutta henkilökohtaisista syistä johtuen tämä sopimus jäi allekirjoittamatta ja tällä hetkellä Venla on myytävänä. 


Etsinnässä on tällä hetkellä ylläpitoon hevonen, jonka kanssa voisin kehittyä eteenpäin ja jatkaa harrastamista aktiivisemmin. Pysykää siis kuulolla! Hevosrintama kokee kylläkin uuden muutoksen, samoin opiskeluun tulee pari muutosta. Sain hevosopiston opettajalta hurjan kivan mahdollisuuden siirtyä työvaltaiselle opiskelumuodolle hänen tallilleen Loimihakaan (joillekin tuttu?), joka sijaitsee noin 15min ajomatkan päässä hevosopistolta. Suoritan siis Ypäjän opinnot toisella tallilla, ja valmistun hevosopistolta niin kuin ennenkin. 


Jotenkin pystyn toimimaan paljon paremmin pienellä porukalla tai yksin, ja hevosopiston asuntolaelämä ja väenpaljous ei sopinut itselleni ollenkaan. Palaan opistolle tekemään mm. kengityksen tunnit sekä teoriat, ja raviohjastamisen. Muut teoriat ja käytännön jutut opiskelen Loimihaassa, joten näin tiivistettynä opiskelustani muuttuu vain paikka, ihmismäärä ja asumismuoto. Asun muuten tallin pihassa, joten Loimihaassa ratsastavat ilmiantakaa itsenne ;) Jos jäi jotain epäselväksi, kysykää ihmeessä kommenteissa! Nyt olen viettänyt täällä uudessa kämpässäni pari päivää, joiden aikana olen jo asettunut hyvin asumaan ja tutustunut tallilla pyöriviin ihmisiin sekä kämppikseeni.

Pääsin tiistaina osallistumaan myös kolmen henkilön koulutunnille isolla 7v Airlift "Airu" -nimisellä pv-ruunalla, joka oli hurjan kiva vaikkei antanutkaan mitään ilmaiseksi! Pitkästä aikaa sai vatsa- ja jalkalihakset pistää kunnolla töihin, ja tunnilta palattiin hirveän hyvin mielin. Tykkäsin opetuksesta todella paljon, enkä malta odottaa jatkoa. :)


Haluaisitteko jotain kysymyspostausta lähiaikoina?

9 kommenttia:

 1. Oon nähnyt sut Loimihaassa jo parikin kertaa (viimeksi eilen), vaikken siellä edes säännöllisesti käy :D
  Kiva kun oot löytänyt sulle sopivamman paikan opiskella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah noniin, tuu ihmeessä moikkaamaan tai laita viestiä jos tarviit kuvaajaa tai jotain, mä pyörin siellä joka päivä! :)

   Poista
 2. Kiva kun oot löytänyt nyt mieleisemmän paikan jatkaa, ymmärrän hyvin miksi et saanut nukuttua ;)

  Kuulostaa tosi kivalta tää Loimihaka, kysymyspostauksen toteutus olisi tosi kiva juttu!

  Mulla onkin jo pari kysymystä valmiina:
  - Loimihaan -/+
  - Mitä eroa Loimihaassa ja Ypäjän hevosopistossa on?
  - Minkälainen talli-ilmapiiri on?
  - Minkä laisia ja ikäisiä hevosia Loimihaassa on?

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kuitenkin nyt löysit mukavan paikan!!!!
  Onnea sulle jatkoon ja innolla odottelen tulevia postauksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, itsekin odottelen innolla jatkoa tuolla paikassa!! :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus!:) Kysymyspostaus olis kiva👌

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus!

  Laitoin sulle pari päivää sitten säpöä bannerijuttujen tiimoilta, tulikohan oikeaan osoitteeseen? :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!