17. elokuuta 2017

Loman jäljiltä

Heti ensisanoiksi pahoittelen taas vähän turhan pitkäksi muodostunutta postaustaukoa, joka johtuu yhtään sitä enempiä kaunistelematta motivaation puutteesta. Jotenkin olen huomannut blogimaailman hieman jo hiljentyneen - joka on sinänsä todella harmi - jonka johdosta omakin mielenkiinto bloggaamiseen on ollut hitaassa laskussaan. Aina silloin tällöin tekee mieli tulla jakamaan onnistuneita kuvia tänne blogin puolelle, mutta sekin into lopahtaa kuvien muokkaamiseen. Aina postausta julkaistessa tekee mieli kirjoittaa, että kyllä se blogi tästä heräilee pikku hiljaa henkiin, mutta sekin asia riippuu niin monesta tekijästä että turha sellaista lähteä lupailemaan.

Tosiaan opinnot ovat nyt melko hyvällä mallilla, vaikkakin valmistumiseen on enää vain nelisen kuukautta aikaa. Kyllä se aika kuluu nopeasti, juurihan tänne blogiin julkaisin opiskeluiden alkaneen täällä Ypäjällä. Ratsastusnäytöt on suoritettu, mutta joitakin käytännön- sekä teorian näyttöjä puuttuu vielä ja niitä varten parhaillaan opiskelemme. Uudet ykköset aloittivat täällä koulussa ja meidän opintoihimme kuuluu myös heidän ohjaamistaan, esimerkiksi tallitöiden merkeissä.


Novakin voi hyvin, se on liikkunut mielellään ja kesällä aika pahasti palanut turpa näyttää jo lähestulkoon normaalilta ja hyvillä mielin ollaan voitu laittaa turpahihna takaisin. Kisakalenteri on alkanut pikkuhiljaa saamaan täytettä helpoista 1-tason kisoista ja kilpatreeni on sujunut suurimmaksi osaksi oikein hyvin. Nova on saanut massaa ja lihasta ympärilleen sen verran, että reilu 80cm ratakaan ei ole tuottanut mitään ongelmia, saatika metrin pystyt ja lähes samankokoiset okserit.

Nova vietti kesänsä Ikaalisissa lomaillessa parhaan kaverinsa "Pruunon" kanssa ja sen jälkeen se oli taitavan kouluratsastajan ratsutettavana pari viikkoa. Sen jälkeen Nova on ollut oikein kiva ratsastaa ja siitä on löytynyt aika paljon erilaisia vaihteita sileällä. Kaikki on sujunut kaikin puolin hyvin, arki rullaa sujuvasti ja tammuli on pirteä oma itsensä (lukuunottamatta paria aika voimakasta kiimapäivää viime aikoina). Tätä postausta kuvittaa estekuvat parin viikon takaa, kun hyppäsimme pienen tauon jälkeen ihan kunnolla. Kuvista kiitos Emma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!