29. tammikuuta 2018

Positiivisia muutoksia

Paljon on ehtinyt taas tapahtumaan viime postauksen jälkeen. Nova palautui eilen vajaa kaksi kuukautta kestäneestä ylläpidosta, itse olen kokenut jonkin verran jo työelämää ja elämäntilanne on oikein passeli hevosenpitoa ajatellen. Nämä kaksi lähes hevosetonta kuukautta kasvatti rutkasti motivaatiotani ratsastamiseen, sekä sain hetken hengähtää miltei stressittömänä ja vain rentoutua kotona. Jos kärsit motivaatiopulasta ratsastuksen suhteen, suosittelen lämpimästi pientä breikkiä jos se vain suinkaan on mahdollista! Lähestulkoon pursuan uusia ideoita ja intoa päästä puuhailemaan jokapäiväisesti rakkaan tamman kanssa. 

Muutimme mukavalle yksityistallille lähelle Turun keskustaa, ja tällä tallilla onkin jo muutama entuudestaan tuttu ratsukko. Saatiin lämmin vastaanotto uuteen talliin ja Nova kotiutui hirmu hyvin, paremmin mitä kukaan meistä edes osasi odottaa! Ensimmäinet ratsastukset ovat sujuneet oikein hyvin, eikä muuttunut ympäristö tunnu vaikuttavan tammaan ollenkaan, ainakaan ulkoisesti. Nova tuntuu pirteältä ja hyvinvoivalta, ja on selkeästi iloinen saadessaan nyt uudella tallilla kurkkia karsinan oven yli ja nuuskia vieruskaveria kaltereiden läpi. Toivottavasti tämä hyvä fiilis jatkuukin!Valmennuskuviot näyttävät tosiaan tällä hetkellä oikein hyviltä, ja jo ensi viikolla startataan meidän ensimmäiset valmennukset. Innolla odotan, millainen koulu- ja estehirmu tästä tammasta kuoriutuukaan pienen treenin jälkeen! Toivon, että jaksan päivitellä tätä blogiakin aktiivisemmin nyt, kun on mahdollista raahata kuvaajia mukaan tallille useammin. Ensi kuussa on myös tarkoitus toteuttaa muutama isompi kuvausprojekti, tällä kertaa siis kuvattavan roolissa yhdessä Novan kanssa. Siitä lisää myöhemmin - toivotaan nyt että lunta tulisi vähän reippaammin niin kuvat saisivat nätit taustat. :) Tätä postausta kuvittaa marraskuussa otetut kuvat, joista tuli mielestäni hurjan kivoja. Kuvanmuokkausohjelmani ei pyöritä raw-tiedoston kuvia, joten suurin osa näistä kuvista jää nyt tällä kertaa julkaisematta. 

Aion varmaankin tehdä vielä joitakin postauksia Ypäjään liittyen, joten jos kysyttävää tai postaustoiveita on, kertokaa ihmeessä! Olen avoin kaikille ehdotuksille ja pystyn kirjoittamaan useammastakin aiheesta, jos kysyntää vain on!


2 kommenttia:

  1. Ompas kiva tää ulkoasu! Kiva kuulla sunkin kuulumisia! Nää kuvatkin on oikein hienoja :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!