20. helmikuuta 2018

Mun blogi ehdolla vuoden hype - blogiksi?


Kyllä, luit oikein!


 Vuoden 2017 parhaimmat hevosblogit palkitaan 2.-4.3.2018 Helsinki Horse Fair -messujen yhteydessä, Helsingin Messukeskuksessa. Blogiexpon tarkoituksena on saada hevosblogeille uutta nostetta, lisätä tietoisuutta blogien mahdollisuuksista ja parantaa yhteisöllisyyttä. Ehdokkaita kerättiin avoimella äänestyksellä. 

Mukaan pääsi 28 kpl eniten ehdotettua blogia. Yksi blogi sai olla lopullisessa äänestyksessä ehdolla vain yhdessä kategoriassa. Voittajien valintaan vaikuttavat yleisöäänet sekä myös tärkeänä osana asiantuntijaraadin tekemä pisteytys. Tämän vuoden raadissa ovat mukana fitness-urheilija, hevosharrastaja ja bloggaaja Mari Valosaari, yrittäjä Katariina Cozmei / Iberico Finland sekä SRL:n aluekoordinaattori Emmi KupiainenÄänestys on käynnissä 12.-28.2. ja voittajat palkitaan Helsinki Horse Fair -messujen yhteydessä lauantaina 3.3. kello 16.50. 

Tämä blogi on päässyt mukaan äänestykseen, kategoriana vuoden hype! Vastukset ovat kylläkin hirmu kovat: Pienistä unelmista totta, Kaktu ja Futura, sekä Takaisin lähtöruutuun. Äänestys on ollut käynnissä nyt reilun viikon, ja ääniä oli tullut jo reilu 700 kappaletta! Nyt kuitenkin äänestystilanne ollaan poistettu näkyvistä jännityksen lisäämiseksi. Jokainen ääni merkitsee. Jos olet tykännyt katsoa meidän menoamme ja haluaisit nähdä mut Helsingissä 3.3. niin käy jättämässä äänesi! Äänestäessä pitää äänestää jokaisesta kategoriasta yhtä blogia, että pystyt lähettämään äänesi. Kiitos kaikille jo äänestäneille, ja myös teille ketkä käyvät vielä äänestämässä! 

TÄSTÄ PÄÄSET SUORAAN ÄÄNESTYKSEEN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena - kiitos!